ce oferim

Pentru a înţelege mai bine CE anume oferă VASP Consult, vă putem spune mai întâi CE NU putem oferi:

  • NU vindem licenţe de utilizare pentru indiferent ce tip de soft - în schimb, vă putem asista în alegerea unui soft gratuit/Open Source sau, dacă nu este posibilă această opţiune, vă putem indica cel mai potrivit tip de software proprietar pentru nevoile dvs. şi vă putem intermedia achiziţia acestuia de la un reprezentant legal autorizat;
  • NU asamblăm calculatoare - în schimb, vă putem oferi suport în dimensionarea celei mai potrivite configuraţii desktop/server conform aplicaţiilor pe care intenţionaţi să le rulaţi, sau vă putem recomanda o firmă de încredere care realizează acest lucru la cel mai bun raport calitate/preţ. Dacă un PC pentru acasă poate fi achiziţionat uneori doar pe criteriul preţ, NU este indicat să faceţi acelaşi lucru şi cu sistemele desktop/server pentru activităţi profesionale;
  • NU vindem accesorii sau componente pentru upgrade - dar vă putem recomanda cel mai potrivit accesoriu DUPĂ ce aflăm cerinţele dvs., pentru a împiedica o eventuală incompatibilitate sau slabe performanţe ulterioare. Idem, NU incărcăm cartuşe de imprimantă - dar putem analiza necesităţile dvs. de tipărire şi să vă recomandăm o imprimantă care să facă faţă optim ritmului cerut.
  • NU dezvoltăm software particularizat ("la cheie") - vă putem însă ajuta în faza de analiză şi stabilire a cerinţelor, după care putem fi interfaţa dvs. cu un proiectant specializat de software; în acest fel, micşoraţi riscul ca produsul final să nu răspundă cerinţelor din cauza unor omisiuni sau a necunoaşterii unor specificaţii.
  • NU găzduim orice tip de site-uri web - pe serverele întreţinute de VASP Consult se găzduiesc doar soluţiile proiectate şi implementate pentru clienţii care au ales serviciile noastre de găzduire asistată.

Şi atunci, ce ar mai rămâne interesant de oferit de către VASP Consult? În general, acolo unde experienţa proprie o permite, VASP Consult oferă direct soluţii şi servicii specifice, configurate unic pornind de la cerinţele beneficiarului, iar în completare oferă servicii de intermediere şi consultanţă pentru alegerea unor terţe soluţii, acţionând ca reprezentant oficial al beneficiarului în interfaţa cu alţi ofertanţi de soluţii. În principal, serviciile VASP Consult sunt axate pe trei direcţii principale:

Vă rugăm să parcurgeţi în continuare oferta noastra - pentru a vedea împreună unde vă putem ajuta aşteptăm să ne contactaţi pentru o analiză gratuită a cerinţelor dvs.