servicii web

Internet înseamnă Web. Tehnologiile Web evoluează permanent, ceea ce face dificil pentru o companie non-IT să fie la curent cu cele mai recente tehnici şi tehnologii prin care afacerea sa ar putea beneficia ca prezenţă pe Internet.

VASP Consult este în măsură nu doar să vă consilieze în alegerea unei soluţii potrivite pentru afacerea dvs. dar vă poate pune la dispoziţie şi propria infrastructură pe care să vă găzduiţi prezenţa pe Internet. NU este vorba de o simplă găzduire web - VASP Consult adaugă valoare unui serviciu de găzduire prin configurarea unei platforme adecvate cerinţelor dvs.

Platforma web oferită de VASP Consult este dezvoltată pe un software open source binecunoscut - Drupal - care prin flexibililitatea şi puterea sa permite atât crearea de site-uri simple, personale cât şi crearea de portale corporate, comunităţi de colaborare virtuale, platforme de e-learning sau publicaţii online.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru o evaluare gratuită a cerinţelor dvs. privind o nouă implementare sau o eventuală migrare a site-ului dvs. curent pe noua noastră tehnologie.